nepodporované zobrazení, otočte prosím na "portrét"
MB real estate s.r.o.
wave

Volné investiční nemovitosti

Nové investiční příležitosti

Právě realizujeme

Vážení investoři,

vzhledem k tomu, že 90 % investičních příležitostí obchodujeme neveřejně pro konkrétní investory s konkrétním zadáním parametrů vyhledávané nemovitosti, naleznete na této stránce pouze volné investiční nemovitosti, u kterých vám rádi zajistíme jejich koupi, a to za zvýhodněnou kupní cenu.

Pokud máte zájem i o neveřejné investiční nabídky, které Vám "ušijeme na míru", kontaktujte nás prosím.

Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 55 m²

Školská 422/8, Karviná - Ráj

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt v družstevním vlastnictví o velikosti 2+1+ lodžie / 54,80 m2 na ul. Školská, Karviná Ráj. Byt se nachází v 4. patře panelového domu, který již prošel kompletní revitalizací. Byt je dobře dispozičně řešený. Bytová jednotka sestává ze dvou prostorných, neprůchozích pokojů, kuchyně a chodby. V bytové jednotce dále nalezneme zděné bytové jádro s vanou, samostatným WC a samozřejmě i zasklenou lodžii, a to rovnou tou největší, která se v městě Karviná staví. Bytová jednotka prošla z větší části rekonstrukcí už výše zmíněného bytového jádra, ale také kompletních elektrických rozvodů, odpadů a vody. Také jsou v bytě udělány nové omítky. V blízkém okolí se nachází obchody, jesličky, školka, škola, autobusové zastávky, úřady, nemocnice a parkování je přímo u domu. U této investiční příležitosti je nutno počítat s dalšími náklady na drobné opravy v rozmezí cca 80 000 až 100 000 Kč, v rámci kterých bychom opravili podlahové krytiny, seřídili kuchyňskou linku a vyměnili osvětlení bytové jednotky. Samozřejmostí je také výmalba, vyspravení zdí a generální úklid.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 6 700 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,99 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 150 000 Kč
  • Nabídková cena 1 390 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,65 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 6 700 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 453 222 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 75 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 75 m²

Kostelní 318, Bohumín - Nový Bohumín

Vážení investoři, jak jsme slíbili, pokračujeme v naší krasojízdě městem Bohumín a nabízíme vám ke koupi další investiční byt, který se z našeho pohledu nepodaří domluvit každý den. Oproti průměrné ceně v dané lokalitě, jsme pro vás totiž dohodli cenu o plus / mínus 1 milion korun nižší, než je v této lokalitě standardní. Celkem pro Vás máme připraveno 6 VELKOMETRÁŽNÍCH bytových jednotek o dispozici 3+1, 3+KK a jeden byt o dispozici 2+1, které pro vás postupně zpracujeme a nabídneme vám je ke koupi. Dnes vám představíme šestý, čili poslední z těchto bytových jednotek. Jedná se o bytovou jednotku 2+1 o celkové výměře 75 m2 v osobním vlastnictví, ulice Kostelní v Bohumíně. Bytová jednotka je situovaná do 2. podlaží cihlového domu, který prošel v roce 2014 kompletní revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, nová střecha, nové stoupačky). Celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem. Bytová jednotka sama o sobě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2015 (zděné jádro, nová elektřina, omítky, kuchyňská linka apod.) a následně v průběhu let menšími opravami, jako jsou například výměny podlahových krytin. Zároveň je byt obsazen kvalitním, dlouhodobým nájemníkem, který si bytovou jednotku sám opečovává. K bytové jednotce náleží také podíl na menším pozemku přímo u domu, kde si nájemníci užívají denní relax. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení. Zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod i autobus. U této investiční bytové jednotky je potřeba počítat s dodatečnými náklady na administrativu. Tyto náklady by neměly překročit částku 20 000 Kč. Zároveň je potřeba počítat se sníženou garancí výnosu z pronájmu (cca 7 500 Kč) na období maximálně 4 měsíců, a to z důvodu přepisu stávající nájemní smlouvy na nájemní smlouvu novou.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,2 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 840 000 Kč
  • Nabídková cena 2 630 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,75 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 642 629 Kč
Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 56 m²

Investiční byt 2+1 v družstevním vlastnictví, 56 m²

Na Kopci 2086/35, Karviná - Mizerov

Vážení investoři, nabízíme vám investiční bytovou jednotku v družstevním vlastnictví o dispozici 2+1 s opravdu pěknou, velkou, zasklenou lodžií a celkovou výměrou 55,50 m2. Bytová jednotka se nachází v zajímavé lokalitě města Karviná - Mizerov, a to na ulici Na Kopci, kde nalezneme veškerou občanskou vybavenost. Bytová jednotka je po nové, kompletní rekonstrukci ve vyšším standartu. Při rekonstrukci byly použity kvalitní materiály, které na první pohled budí velice příjemný pocit. Součástí bytové jednotky je samozřejmě také velká, kuchyňská linka ve tvaru L, která je kompletně osazena vestavěnými spotřebiči (el. trouba, plynová varná deska, myčka nádobí, digestoř, chladnička, mrazák a dřez). Byt se nachází ve 2.NP (1. patro) panelového domu, který prošel kompletní revitalizací plastová okna, zateplení, nové zvonky, střecha. Občanská vybavenost je v blízkém okolí, restaurace, zdravotní středisko, zastávky MHD. Za domem je nově vybudované dětské hřiště.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 9 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,0 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 900 000 Kč
  • Nabídková cena 2 090 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,53 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 9 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 642 629 Kč
Investiční byt 3+kk v osobním vlastnictví, 87 m²V rezervaci

Investiční byt 3+kk v osobním vlastnictví, 87 m²

Kostelní 318, Bohumín - Nový Bohumín

Vážení investoři, jak jsme slíbili, pokračujeme v naší krasojízdě městem Bohumín a nabízíme vám ke koupi další investiční byt, který se z našeho pohledu nepodaří domluvit každý den. Oproti průměrné ceně v dané lokalitě, jsme pro vás totiž dohodli cenu o plus / mínus 1 milion korun nižší, než je v této lokalitě standardní. Celkem pro Vás máme připraveno 6 VELKOMETRÁŽNÍCH bytových jednotek o dispozici 3+1 a 3+KK, které pro vás postupně zpracujeme a nabídneme vám je ke koupi. Dnes vám představíme pátý z nich. Jedná se o bytovou jednotku 3+KK o celkové výměře 87 m2 v osobním vlastnictví, ulice Kostelní v Bohumíně. Bytová jednotka je situovaná do 2. podlaží cihlového domu, který prošel v roce 2014 kompletní revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, nová střecha, nové stoupačky). Celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem. Bytová jednotka sama o sobě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2015 (zděné jádro, nová elektřina, omítky, kuchyňská linka apod.) a následně v průběhu let menšími opravami, jako jsou například výměny podlahových krytin. Zároveň je byt obsazen kvalitním, dlouhodobým nájemníkem, který si bytovou jednotku sám opečovává. K bytové jednotce náleží také podíl na menším pozemku přímo u domu, kde si nájemníci užívají denní relax. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení. Zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod i autobus. U této investiční bytové jednotky je potřeba počítat s dodatečnými náklady na administrativu. Tyto náklady by neměly překročit částku 20 000 Kč. Zároveň je potřeba počítat se sníženou garancí výnosu z pronájmu (cca 7 500 Kč) na období maximálně 4 měsíců, a to z důvodu přepisu stávající nájemní smlouvy na nájemní smlouvu novou.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 11 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,03 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 190 000 Kč
  • Nabídková cena 3 050 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,56 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 11 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 744 096 Kč
Investiční byt 3+kk v osobním vlastnictví, 82 m²V rezervaci

Investiční byt 3+kk v osobním vlastnictví, 82 m²

Kostelní 318, Bohumín - Nový Bohumín

Vážení investoři, jak jsme slíbili, pokračujeme v naší krasojízdě městem Bohumín a nabízíme vám ke koupi další investiční byt, který se z našeho pohledu nepodaří domluvit každý den. Oproti průměrné ceně v dané lokalitě, jsme pro vás totiž dohodli cenu o plus / mínus 1 milion korun nižší, než je v této lokalitě standardní. Celkem pro Vás máme připraveno 6 VELKOMETRÁŽNÍCH bytových jednotek o dispozici 3+1 a 3+KK, které pro vás postupně zpracujeme a nabídneme vám je ke koupi. Dnes vám představíme čtvrtý z nich. Jedná se o bytovou jednotku 3+KK o celkové výměře 82 m2 v osobním vlastnictví, ulice Kostelní v Bohumíně. Bytová jednotka je situovaná do 2. podlaží cihlového domu, který prošel v roce 2014 kompletní revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, nová střecha, nové stoupačky). Celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem. Bytová jednotka sama o sobě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2015 (zděné jádro, nová elektřina, omítky, kuchyňská linka apod.) a následně v průběhu let menšími opravami, jako jsou například výměny podlahových krytin. Zároveň je byt obsazen kvalitním, dlouhodobým nájemníkem, který si bytovou jednotku sám opečovává. K bytové jednotce náleží také podíl na menším pozemku přímo u domu, kde si nájemníci užívají denní relax. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení. Zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod i autobus. U této investiční bytové jednotky je potřeba počítat s dodatečnými náklady na administrativu. Tyto náklady by neměly překročit částku 20 000 Kč. Zároveň je potřeba počítat se sníženou garancí výnosu z pronájmu (cca 7 500 Kč) na období maximálně 4 měsíců, a to z důvodu přepisu stávající nájemní smlouvy na nájemní smlouvu novou.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 10 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,03 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 090 000 Kč
  • Nabídková cena 2 870 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,56 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 10 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 710 274 Kč
Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 93 m²V rezervaci

Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 93 m²

Kostelní 318, Bohumín - Nový Bohumín

Vážení investoři, jak jsme slíbili, pokračujeme v naší krasojízdě městem Bohumín a nabízíme vám ke koupi další investiční byt, který se z našeho pohledu nepodaří domluvit každý den. Oproti průměrné ceně v dané lokalitě, jsme pro vás totiž dohodli cenu o plus / mínus 1 milion korun nižší, než je v této lokalitě standardní. Celkem pro Vás máme připraveno 6 VELKOMETRÁŽNÍCH bytových jednotek o dispozici 3+1, které pro vás postupně zpracujeme a nabídneme vám je ke koupi. Dnes vám představíme třetí z nich. Jedná se o bytovou jednotku 3+1 o celkové výměře 93 m2 v osobním vlastnictví, ulice Kostelní v Bohumíně. Bytová jednotka je situovaná do 3. patra cihlového domu, který prošel v roce 2014 kompletní revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, nová střecha, nové stoupačky). Celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem. Bytová jednotka sama o sobě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2015 (zděné jádro, nová elektřina, omítky, kuchyňská linka apod.) a následně v průběhu let menšími opravami, jako jsou například výměny podlahových krytin. Zároveň je byt obsazen kvalitním, dlouhodobým nájemníkem, který si bytovou jednotku sám opečovává. K bytové jednotce náleží také podíl na menším pozemku přímo u domu, kde si nájemníci užívají denní relax. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení. Zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod i autobus. U této investiční bytové jednotky je potřeba počítat s dodatečnými náklady na administrativu. Tyto náklady by neměly překročit částku 20 000 Kč. Zároveň je potřeba počítat se sníženou garancí výnosu z pronájmu (cca 7 500 Kč) na období maximálně 4 měsíců, a to z důvodu přepisu stávající nájemní smlouvy na nájemní smlouvu novou.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 12 000 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,29 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 290 000 Kč
  • Nabídková cena 3 260 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,85 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 12 000 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 811 741 Kč
Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 109 m²V rezervaci

Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 109 m²

Kostelní 318, Bohumín - Nový Bohumín

Vážení investoři, jak jsme slíbili, pokračujeme v naší krasojízdě městem Bohumín a nabízíme vám ke koupi další investiční byt, který se z našeho pohledu nepodaří domluvit každý den. Oproti průměrné ceně v dané lokalitě, jsme pro vás totiž dohodli cenu o více než 1 milion korun nižší, než je v této lokalitě standardní. Celkem pro Vás máme připraveno 6 VELKOMETRÁŽNÍCH bytových jednotek o dispozici 3+1, které pro vás postupně zpracujeme a nabídneme vám je ke koupi. Dnes vám představíme druhou z nich. Jedná se o bytovou jednotku 3+1 o celkové výměře 109 m2 v osobním vlastnictví, ulice Kostelní v Bohumíně. Bytová jednotka je situovaná do 3. podlaží (2. patro) cihlového domu, který prošel v roce 2014 kompletní revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, nová střecha, nové stoupačky). Celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem. Bytová jednotka sama o sobě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2015 (zděné jádro, nová elektřina, omítky, kuchyňská linka apod.) a následně v průběhu let menšími opravami, jako jsou například výměny podlahových krytin. Zároveň je byt obsazen kvalitním, dlouhodobým nájemníkem, který si bytovou jednotku sám opečovává. K bytové jednotce náleží také podíl na menším pozemku přímo u domu, kde si nájemníci užívají denní relax. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení. Zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod i autobus. U této investiční bytové jednotky je potřeba počítat s dodatečnými náklady na administrativu. Tyto náklady by neměly překročit částku 20 000 Kč. Zároveň je potřeba počítat se sníženou garancí výnosu z pronájmu (cca 7 500 Kč) na období maximálně 4 měsíců, a to z důvodu přepisu stávající nájemní smlouvy na nájemní smlouvu novou.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 12 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,12 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 450 000 Kč
  • Nabídková cena 3 810 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,67 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 12 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 845 564 Kč
Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 102 m²V rezervaci

Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 102 m²

Kostelní 318, Bohumín - Nový Bohumín

Vážení investoři, jak jsme slíbili, pokračujeme v naší krasojízdě městem Bohumín a nabízíme vám ke koupi další investiční byt, který se z našeho pohledu nepodaří domluvit každý den. Oproti průměrné ceně v dané lokalitě, jsme pro vás totiž dohodli cenu o více než 1 milion korun nižší, než je v této lokalitě standardní. Celkem pro Vás máme připraveno 6 VELKOMETRÁŽNÍCH bytových jednotek o dispozici 3+1, které pro vás postupně zpracujeme a nabídneme vám je ke koupi. Dnes vám představíme první z nich. Jedná se o bytovou jednotku 3+1o celkové výměře 102 m2 v osobním vlastnictví, ulice Kostelní v Bohumíně. Bytová jednotka je situovaná do 2. podlaží cihlového domu, který prošel v roce 2014 kompletní revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, nová střecha, nové stoupačky). Celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem. Bytová jednotka sama o sobě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2015 (zděné jádro, nová elektřina, omítky, kuchyňská linka apod.) a následně v průběhu let menšími opravami, jako jsou například výměny podlahových krytin. Zároveň je byt obsazen kvalitním, dlouhodobým nájemníkem, který si bytovou jednotku sám opečovává. K bytové jednotce náleží také podíl na menším pozemku přímo u domu, kde si nájemníci užívají denní relax. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení. Zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod i autobus. U této investiční bytové jednotky je potřeba počítat s dodatečnými náklady na administrativu. Tyto náklady by neměly překročit částku 20 000 Kč. Zároveň je potřeba počítat se sníženou garancí výnosu z pronájmu (cca 7 500 Kč) na období maximálně 4 měsíců, a to z důvodu přepisu stávající nájemní smlouvy na nájemní smlouvu novou.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 12 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,36 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 360 000 Kč
  • Nabídková cena 3 570 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 13,93 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 12 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 845 564 Kč
Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 58 m²V rezervaci

Investiční byt 2+1 v osobním vlastnictví, 58 m²

Dlouhá 365, Břidličná

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt 2+1 s balkónem o celkové výměře 58,47 m2 v osobním vlastnictví, ulice Dlouhá v Břidličné. Bytová jednotka je situovaná do 2. podlaží panelového domu, který v roce 2019 prošel celkovou revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, střecha a výměna stoupaček). Také samotná bytová jednotka prošla před deseti lety rekonstrukcí, díky které získala zděné bytové jádro, nové rozvody vody a odpadů a částečně i nové rozvody elektřiny. Kuchyňská linka je také z doby této rekonstrukce. Dominantu bytové jednotky jistě tvoří velká rohová vana společně se sprchovacím koutem. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení, a zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod, autobus a plavecký bazén. Neprůchozí pokoje s parketami, jinde lino kromě dětského pokoje, kde je plovoucí podlaha. K vyjednané prodejní ceně 1 090 000 Kč (je možné, že RK již upravila cenu v inzerci) , je potřeba počítat s dodatečnými náklady na opravu plovoucích podlah, novou digestoř, vyspravení zdí a elektroinstalace, výmalbu a úklid. Tyto náklady by neměly překročit částku 95 000 Kč.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 7 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 8,26 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 1 090 000 Kč
  • Nabídková cena 1 290 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 16,07 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 7 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 507 338 Kč
Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 85 m²V rezervaci

Investiční byt 3+1 v osobním vlastnictví, 85 m²

Sokolská 346, Bohumín - Záblatí

Vážení investoři, nabízíme vám ke koupi investiční byt, který se z našeho pohledu nepodaří domluvit každý den. Oproti průměrné ceně v dané lokalitě, jsme pro vás totiž dohodli cenu o více než 1 milion korun nižší, než je v této lokalitě standardní. Jedná se o bytovou jednotku 3+1 se zahradou o celkové výměře 85 m2 v osobním vlastnictví, ulice Sokolská v Bohumíně. Bytová jednotka je situovaná do 4. podlaží panelového domu, který prošel v roce 2012 kompletní revitalizací (výměna oken za plastová, zateplení, nová střecha, nové stoupačky). Celý dům je vytápěn novým, plynovým kotlem, který je ještě 9 let v záruce. KLIMATIZOVANÁ bytová jednotka sama o sobě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2013 (zděné jádro, nová elektřina, omítky, kuchyňská linka apod.) a následně v průběhu let menšími opravami, jako jsou například výměny podlahových krytin. Zároveň je byt obsazen kvalitním, dlouhodobým nájemníkem, který si bytovou jednotku sám opečovává. K bytové jednotce náleží také podíl na zahradě, odpovídající výměře 280 m2. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost nezbytnou pro pohodlné bydlení, včetně veřejné dopravy, obchodů, škol a zdravotních zařízení. Zároveň poskytuje klid a soukromí díky své poloze. U domu kousek ZŠ i MŠ, lékař, obchod i autobus. U této investiční bytové jednotky je potřeba počítat s dodatečnými náklady na administrativu. Tyto náklady by neměly překročit částku 10 000 Kč. Zároveň je potřeba počítat se sníženou garancí výnosu z pronájmu (cca 7 500 Kč) na období maximálně 4 měsíců, a to z důvodu přepisu stávající nájemní smlouvy na nájemní smlouvu novou.

Zobrazit víceS čistým garantovaným nájemným ve výši 11 500 Kč dosahuje tato bytová jednotka velice zajímavého ročního zhodnocení ve výši 6,49 % v prvním roce.
  • Vyjednaná cena pro naše investory 2 125 000 Kč
  • Nabídková cena 3 090 000 Kč
  • Celkové zhodnocení investice 14,09 %
  • Měsíčně vyplácený čistý zisk 11 500 Kč
  • Nárůst hodnoty nemovitosti v 5 letech 777 919 Kč